24 uurs evenement

27-6

Beste leden,

 

Van zaterdag 9 juli 13.00 uur tot zondag 10 juli 13.00 uur organiseren MHCC leden Daphne Steunenberg en Xiamara van Boxem een 24-uurs hockey toernooi. De opbrengst van deze sportieve actie komt ten goede aan de kinderen van het Röpcke Zweers Ziekenhuis.

De twee meiden hebben het evenement zelf bedacht en georganiseerd.

Ze zijn nog op zoek naar teams die mee willen doen.

Hoe werkt het?

De opzet is als volgt. Een team bestaat uit 8 personen. Deze 8 personen worden opgesplitst in 2 teams en bij ieder team voegt zich een MHCC-hockeyer.De teams spelen dan 2 x 20 minuten een 5 tegen 5 wedstrijd op een half veld. Als de wedstrijd is afgelopen, komen de volgende teams op het veld. Hockey-ervaring is niet per se nodig.

Wat kost het?

Deelname is gratis. Wel wordt een gift voor het goede doel erg op prijs gesteld!

Hoe kun je je opgeven?

Teams kunnen zich per mail opgeven via [email protected].

Programma in het kort

Wethouder Joop Brink geeft op zaterdag 9 juli om 12.45 uur het startsignaal voor het sportieve evenement, waarna de eerste wedstrijd wordt gespeeld.

Van 13.00 – 16.00 uur zijn er hockey-clinics te volgen om kennis te maken met hockey en slimme trucjes te leren. Kinderen kunnenworden geschminkt.

Speel mee, moedig de spelers aan,maak kennis met hockey tijdens een clinic of kom gewoon voor de gezelligheid naar het hockeyveld op 9 en 10 juli.

Iedereen is van harte welkom.

 
27-6-2022 Nieuws