Veld ontwikkelingen

19-2

Beste mensen,

Hierbij het laatste nieuws over ons prachtige veld. Vorige week woensdag werd bekend dat ons veld nog niet definitief is goedgekeurd, dit omdat er nog te weinig zand op (en vooral in) het veld ligt. Dit was ook niet mogelijk door de weersomstandigheden.

Vandaag (woensdag 19-2) heeft met toestemming van de gemeente en de aannemer een proeftraining plaatsgevonden om te beoordelen of het veld veilig genoeg is om op te spelen. Ook donderdag en vrijdag zullen er nog een aantal proeftrainingen gehouden worden, maar het ziet er gunstig uit. We gaan er dan ook van uit dat we NA de voorjaarsvakantie kunnen aanvangen met de trainingen en dat de eerste (inhaal)wedstrijd op 1 maart ook door kan gaan ! Op 8 maart zal de officiƫle opening plaatsvinden (nadere berichtgeving volgt). Zodra het mogelijk is (droog !) zal er extra zand op het veld aangebracht worden.

Voor alle duidelijkheid: tijdens de voorjaarsvakantie is het beslist niet toegestaan op het veld te trainen (en zal het veld ook afgesloten blijven). NA de vakantie zal (zonder tegenbericht) het trainingsschema gelden zoals dat in de bijlage is weergegeven.

Ik wens jullie allen een fijne voorjaarsvakantie en vooral heel veel hockeyplezier op ons nieuwe veld!

IJmert de Vries

voorzitter MHCC


 
19-2-2022 Nieuws Bijlage