Status veld MHCC

24-10

Beste hockeyliefhebbers,

Zoals jullie waarschijnlijk de afgelopen periode hebben gezien is er hard gewerkt aan ons nieuwe veld. Volgens planning zou het veld afgelopen week geheel speelklaar zijn. Helaas is dit niet het geval. De kunstgrasmat kon pas deze week worden geleverd.

Dat betekent dat als de weerssituatie het toelaat (om de mat te kunnen lijmen/lassen moet het droog zijn) we op zijn vroegst in het weekeinde van 2-3 november terecht kunnen op het veld. We gaan er van uit dat we dit omstreeks 30 oktober zeker weten en kunnen dan eventueel nog maatregelen nemen om de wedstrijden om te ruilen of te verzetten.

Helaas zijn er dus in week 44 (28-10/01-11) nog geen mogelijkheden om te trainen op het nieuwe veld. De trainingen van de jongste jeugd zullen (tenzij slecht weer) nog 1 x op het Germanicus veld plaatsvinden en trainingen in de zaal van de overige teams zullen in die week ook doorgaan volgens het bestaande schema.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan brengen we jullie uiteraard op de hoogte. Uiteindelijk zal ons geduld met een prachtig veld worden beloond !

Met sportieve groet,

IJmert de Vries
Voorzitter MHCC

 
24-10-2022 Mededeling