Dringend verzoek vanuit bestuur MHCC

25-10 Nieuws
Geachte leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,

Reeds eerder hebben wij als bestuur aan de leden en ouders/verzorgers van jeugdleden een oproep gestuurd voor:
- Voorzitter/ster bestuur
- Penningmeester/ster bestuur

Helaas is het aantal aanmeldingen/reacties voor deze, binnenkort vacante functies; 0,0.

De huidige penningmeester en voorzitter hebben in het laatste bestuurs overleg duidelijk aangekondigd per 1 januari 2022 hun functie neer te zullen leggen. Dat houdt dus in dat, als niemand zich aanmeld, wij vanaf dat moment geen voorzitter en penningmeester meer hebben. Dit heeft gevolgen: Statutair gezien, en vanuit de KNHB, moet een vereniging een voorzitter en penningmeester hebben. Daarbij zullen de financiĆ«le afhandelingen (zoals subsidies, contributies, betalingen, etc) stil komen te liggen.

Hierbij nogmaals, de laatste dringende oproep om u aan te melden als vrijwilliger van de Mixed Hockey Club Coevorden.
Voor de functie van voorzitter zoeken wij iemand die als technisch voorzitter de bestuurs vergaderingen kan leiden, maar ook in staat is om open discussies aan te gaan met commissies, het beleid kan verwoorden en uitdragen en, gezamenlijk met de secretaris, de vereniging kan vertegenwoordigen naar bijv. andere verenigingen, de Gemeente Coevorden, (overheids)instanties en de KNHB.
Voor de functie van penningmeester zoeken wij iemand liefst met een financiƫle achtergrond, die naast contributie inningen ook bekend is met o.a. boekhouding, begroting, subsidies en verzekeringen. Binnen de MHCC maken we gebruik van het administratiepakket KIM, wat samenhangt met het ledenadministratie pakket LISA.

Nogmaals, per 1 januari stoppen de huidige functionarissen binnen het bestuur. Wie zich tijdig aanmeld, heeft dus ook de tijd voor een goede overdracht.
Aanmelding, maar ook vragen kunnen gericht worden aan het secretariaat (Ronald Braakman).
Wij vernemen graag van u!!

Met vriendelijke groet,
Namens Bestuur MHCC
Ronald Braakman

Secretariaat.

PS. 12 november staat de ALV gepland.
 
25-10-2023 Mededeling