Bezoekersregistratie bij MHCC

29-8

Registratie

Vanaf heden zal iedereen zich moeten registreren die bij ons in het clubhuis komt tijdens de weekenden (vrijdag tm zondag, als de kantine toegankelijk is). De richtlijnen vanuit de KHN (Koninklijke Horeca Nederland) zijn hierin leidend en vanuit de overheid ook opgelegd voor sportkantines. Dit registreren kan via de QR-code op de posters die overal hangen.

Met behulp van je mobiele telefoon kun je de QR-code scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter laten. Zonder deze registratie is het verboden om het complex te betreden. Dit geldt voor zowel bezoekers, als ook de leden van MHCC!

Let op: je registreert jezelf voor de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar MHCC, dan moet jezelf dan wel opnieuw even registreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie het incheckscherm als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers van MHCCoevorden.

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V. De gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid).

Nog steeds geldt, kom maximaal 10 minuten voor de wedstrijd en ga na de wedstrijd zo spoedig mogelijk weer naar huis! Als in maart reeds besloten: alle activiteiten binnen de MHCC zijn tot nader besluit afgelast en niet toegestaan! Uitzondering hierop is sinds augustus het spelen van wedstrijden en volgen van training. Wij volgen hierin de besluitvormingen van RIVM, GGD, NOC-NSF, KNHB en de Gemeente Coevorden.

Wij rekenen op je medewerking en wensen je een plezierig, veilig en sportief seizoen!

Registratie kan via de QR code:

Of via mhccoevorden.com/registratie


 
29-8-2022 Mededeling Bijlage